Sponsorer

Her i BC37 Amager kan vi som forening være glade for at have en række sponsorer, som hjælper og støtter klubbens aktiviteter og daglig drift.

Vi mener at forholdet mellem sponsorgiver og sponsortager er gensidigt. Tilfredshed hos begge parter og et godt samarbejde vægter BC37 højt.

Typisk er modtagne sponsorater i form af kontante beløb, som modtages en gang i sæsonen, dog er det også muligt at sponsorere enkelte afdelinger (ungdom, senior eller veteran), samt sociale arrangementer og klubture.

Vi prøver at skræddersy sponsoraterne således, at begge parter opnår en fordel af samarbejdet.

Såfremt sponsoren har lyst, er det muligt at komme op på vores sponsorvæg, som hænger for enden af badmintonhallen. Den hænger således, at alle der træder ind i hallen, vil kunne spotte sponsorskiltene som en af det første indtryk.

Vores sponsorer

I BC37 har vi fornøjelsen af at have disse virksomheder som sponsorer: