Medlemskab i BC37

Vil du være medlem af BC37?

Hvis du (eller dit barn) gerne vil være medlem af klubben og spille på en af vores ungdoms-, senior- eller senior+-træninger, skal du skrive en mail til den pågældende afdeling hvori du opgiver navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer (det skal vi bruge for at kunne indmelde dig). Du må også meget gerne fortælle lidt om den der skal indmeldes – spillerniveau, tidligere klubber osv. Du kan med fordel bruge linkene nedenfor og udfylde oplysningerne i den mail der kommer frem.

Send anmodning om medlemskab

For at gøre det lettere at få det hele med, har vi lavet nogle enkle links til en skabelon, der indeholder alt det vi skal bruge og let kan udfyldes. Klik på det relevante link nedenfor for at sende en anmodning om at starte på –

Indmeldelse udløser et oprettelsesgebyr på 100,- kroner.

Bemærk

  • Vi har for tiden venteliste på mange af vores klubtræninger. Det er derfor ikke sikkert at vi kan tilbyde en plads på en af vores træninger.
  • Vi har for tiden ingen træninger for nybegyndere på seniorniveau. Er du nybegynder, anbefaler vi Islands Brygge Badminton, som har træninger for begyndere og let øvede spillere.

Passivt medlemsskab

Hvis du spiller på en af vores klubtræninger, men i en periode ikke er i stand til at spille – det kan være på grund af en skade, et udlandsophold, barsel eller noget helt fjerde – kan du undgå at skulle betale fuldt kontingent i den periode du ikke kan spille, ved at blive passivt medlem i perioden.

Et passivt medlemskab koster 100 kr. per halvår. Der gælder følgende regler:

  • Kun aktive spillere på klubtræninger kan blive passive medlemmer
  • Som passivt medlem har man ikke ret til at deltage i træninger, træningslejre o.l. Man har derimod stadig ret til at deltage i sociale arrangementer, og man beholder sin stemmeret til generalforsamlingen
  • Når man ønsker at starte til træning igen, kommer man forrest på ventelisten, således at man ikke risikerer at skulle vente alt for længe

Bliver man skadet e.l. et stykke inde i en betalingsperiode, efter at man allerede har betalt kontingent, modregnes prisen for passivt medlemskab i det allerede betalte kontingent. Vender man tilbage til en træning inde i en betalingsperiode, opkræves almindeligt kontingent for den resterende del af perioden.

Hvis du har behov for at overgå til passivt medlemskab i en periode, så skriv til kontingent@bc37.dk, så finder vi ud af det.

Ændring eller opsigelse af medlemsskab

Hvis du ønsker at ændre i dit medlemsskab (f.eks. at skifte fra ungdom til senior eller fra senior til senior+), så skriv til den afdeling du hidtil har hørt under: ungdom@bc37.dk for ungdom, su@bc37.dk for senior eller veteran@bc37.dk for senior+. Du kan også tage en snak med formanden for de respektive udvalg (se listen under Om klubben) i klubben.

Hvis du af den ene eller den anden årsag ikke har lyst eller mulighed for at fortsætte med at spille i klubben og gerne vil melde dig ud, så send en mail til kontingent@bc37.dk (sæt gerne den afdeling du har hørt under, på som CC). Bemærk at udmelding skal ske skriftligt til denne adresse – det er ikke nok at holde op med at komme og ikke betale kontingent.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S