Medlemskab i BC37

Vil du være medlem af BC37?

Hvis du (eller dit barn) gerne vil være medlem af klubben og spille på en af vores ungdoms-, senior- eller senior+-træninger, skal du skrive en mail til den pågældende afdeling hvori du opgiver navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer (det skal vi bruge for at kunne indmelde dig). Du må også meget gerne fortælle lidt om den der skal indmeldes – spillerniveau, tidligere klubber osv. Du kan med fordel bruge linkene nedenfor og udfylde oplysningerne i den mail der kommer frem.

Send anmodning om medlemskab

For at gøre det lettere at få det hele med, har vi lavet nogle enkle links til en skabelon, der indeholder alt det vi skal bruge og let kan udfyldes. Klik på det relevante link nedenfor for at sende en anmodning om at starte på –

Indmeldelse udløser et oprettelsesgebyr på 150,- kroner.

Bemærk

  • Vi har for tiden venteliste på mange af vores klubtræninger. Det er derfor ikke sikkert at vi kan tilbyde en plads på en af vores træninger.
  • Vi opretter i indeværende sæson 23/24 træninger for nybegyndere på seniorniveau, som vi kalder Voksenfjer. Det er træninger for begyndere og let øvede spillere med opstart september 2023.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S