Trænerne i BC37

Ungdomstrænere

I BC37's ungdomsafdeling stræber vi efter at give vores trænere en konstant udvikling i deres træneruddannelse, så alle vores trænere er up to date i forhold til de nyeste teknikker og de forskellige måder at agere badmintontræner på.

Trænerne er altid i samspil med hinanden, og er der en træner som er i tvivl om en ting, spørger man hinanden til råds og giver sparring. Det er nogle af de egenskaber, som gør trænerteamet unikt!

Anton Abildstrøm

Anton er nyeste skud på stammen i BC37's trænertrup. Anton er en af klubbens dygtigste U19-spillere og deltager også i seniorholdkampe.

Anton har Hjælpetrænerkurser 1+2, og uddanner sig videre i sæson 20/21

Bjarke Mathiasen

Bjarke er altid klar på sjov og ballade, men når trænerhatten er på, er Bjarke klar til at skabe talenter. Bjarke er rolig, empatisk og pædagogisk. Derudover er han altid frisk på en sang, hvis nogen af børnene har lyst til at synge med ham.

Bjarke er ved at tage basistrænerkursus (2/3) fra DGI og Badminton Danmark.

Daniel Schnedler

Daniel elsker at lære nyt og han suger viden ind som en svamp. Daniel er omsorgsfuld og reflekterende i trænergerningen. Han elsker at se udviklingen hos spillerne, og at se at børnene har det sjovt med badminton.

Daniel er ved at tage basistrænerkursus (1/3) fra DGI og Badminton Danmark.

Hanne Juul Christensen

Hanne er blandt de erfarne i trænerstaben. Hun har 5 års erfaring som minitontræner, og er skarp inden for leg, motorik og børns velvære. Forældrene er vilde med hende, og børnene er altid parate så snart Hanne træder ind i hallen.

Hanne har basistrænerkursus fra DGI og Badminton Danmark.

Helene Hartmeyer

Helene er ny træner i klubben. Hun læser idræt på Københavns Universitet og har tidligere været træner i Herlufsholm Badminton.

I samarbejde med Badminton Danmark skriver Helene i sæsonen 20/21 bachelorprojekt om badmintontræning for unge.

Jacob Kronborg

Jacob er blandt de erfarne trænere i klubben. Hvis du trænger til en sejr, kan du som regel lokke Jacob til et spil Uno i caféen.

Jacob bliver i trænerregi altid kaldt Krumme.

Krumme er ved at tage basistrænerkursus (2/3) fra DGI og Badminton Danmark.

Katrine Arent Roesgaard

Katrine læser idræt og pædagogik ved KU og RUC. Hun har flere års trænererfaring.

Katrine er også træner i Frederiksberg Badmintonklub og er tilknyttet Badminton Københavns kredstræning for piger.

Lotte Thomsen

Lotte har som professionel badmintonspiller repræsenteret Danmark ved VM, Surdiman Cup og Uber Cup. Udover at være træner i BC37, er Lotte træner på Badminton Københavns kredstræninger. Hun er uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet og har mange års erfaring som lærer.

Lotte har Badminton Danmarks Fast-Track træneruddannelse, for trænere med erfaring fra sportens højeste internationale niveau.

Mette Juul Christensen

Mette er blandt de erfarne i trænerstaben, især med træning for de yngre aldersgrupper. Hun har 5 års erfaring som minitontræner. Mette elsker at se udviklingen blandt de helt unge. Hun har særlig erfaring inden for motorik, samt leg og spil i badmintonregi.

Mette har basistrænerkursus fra DGI og Badminton Danmark.

Nicklas Jensen

Nicklas har været træner så længe, at det næsten ikke kan tælles på to hænder. Nicklas er tilknyttet Badminton Københavns kredstræninger.

Nicklas er primus motor når vi tager på klubture, og lægger et kæmpe arbejde i ungdomsafdelingen, når der skal planlægges holdturnering, klubmesterskaber og sociale arrangementer.

Nicklas har basistrænerkursus fra DGI og Badminton Danmark.

Nikolai Kronborg Andersson

Nikolai er blandt de trænere som altid er klar på spas og ballade, så længe der indgår indgår et bestemt element, som han elsker; nemlig et godt grin. Han er altid frisk på en single og Nikolai kan man altid kende på hans formidable smil og særdeles gode grin.

Nikolai er ved at tage basistrænerkursus (2/3) fra DGI og Badminton Danmark.

Philip Tu Duong

Philip startede som hjælpetræner i en alder af 13 år, og har lige siden været meget glad for trænergerningen. Han har trænet børn i alle aldre samt voksne.

Philip er ved at tage basistrænerkursus (2/3) fra DGI og Badminton Danmark.

Thøger Bang-Petersen

Thøger er en af vores unge trænere og en af klubbens dygtigste U19-spillere. Han træner MiniTon om søndagen og vores breddetræning i DGI-byen.

Seniortrænere

BC's seniortrænere, er garanter for intensitet og glæde på banerne. De er en essentiel del af det store arbejde, der giver succes, udvikling og sammenhold i klubben.

Trænerteamet har lang erfaring fra andre klubber, og den erfaring bliver brugt flittigt for at give den bedst mulige træning.

Andreas Johannsen

Andreas varetager fra sæsonen 20/21 seniortræningen for klubbens bedste seniorspillere.

Nikolai Kronborg Andersson

Udover at være ungdomstræner, er Nikolai også træner for klubbens C, D & E-træning, som han er utroligt glad for. Nikolais glæde spreder sig blandt seniorerne, som altid er klar på en udfording. Nikolai er kendt for at give sved på panden til sine træninger, og seniorerne er meget tilfredse med hans hårde øvelser.