Trænerne i BC37

Ungdomstrænere

I BC37's ungdomsafdeling stræber vi efter at give vores trænere en konstant udvikling i deres træneruddannelse, så alle vores trænere er up to date i forhold til de nyeste teknikker og de forskellige måder at agere badmintontræner på.

Trænerne er altid i samspil med hinanden, og er der en træner som er i tvivl om en ting, spørger man hinanden til råds og giver sparring. Det er nogle af de egenskaber, som gør trænerteamet unikt!

Nicklas Jensen

Nicklas Jensen

Nicklas har været træner så længe, at det næsten ikke kan tælles på to hænder. 

Nicklas er cheftræner i klubben, og det er ham som styrer den daglige drift og koordinerer trænere og træningstider i ungdomsafdelingen.

Nicklas har trænerkursus 3 fra DGI og Badminton Danmark.

Ananda Agustina Baad

Ananda Agustina Baad

Ananda er en af energisprederne i klubben, og hun er altid klar på det hele. Hun er klubbens sjove drillenisse, og børnene elsker at drille hende tilbage. Hendes energiniveau spreder sig blandt børnene og de er altid ekstra glade når de er på vej hjem fra træning.

Ananda har trænerkursus 1 fra DGI og Badminton Danmark.

Bjarke Mathiasen

Bjarke Mathiasen

Bjarke er altid klar på sjov og ballade, men når trænerhatten er på, er Bjarke klar til at skabe talenter. Bjarke er blandt vores rolige trænere, så når børnene er sure over noget, er han personen de går til for at blive beroliget. Derudover er han altid frisk på en sang, hvis nogen af børnene har lyst til at synge med ham.

Bjarke har trænerkursus 2 fra DGI og Badminton Danmark.

Daniel Damm

Daniel Damm

Daniel er en af de erfarne trænere i klubben, og han er altid klar til kamp, når en af børnene tør udfordre ham. Rygterne går på, at han stadig er ubesejret i en halvbanesingle blandt ungdomsspillerne. Børnene tøver ikke med at udfordre Daniel hele tiden, og han elsker at analysere deres spil og ruste dem til næste store udfordring.

Daniel har har trænerkursus 2 fra DGI og Badminton Danmark.

Daniel Schnedler

Daniel Schnedler

Daniel er blandt de unge nye trænere, og han er altid klar på en udfordring. Daniel elsker at lære nyt og han suger al næring ind som en svamp. Daniel er altid klar på at tænke over problemer og hvilke metoder er der bedst til at løse dem. Han elsker at se udviklingen hos spillerne, og især også sin egen personlige udvikling som træner.

Daniel har trænerkursus 1 fra DGI og Badminton Danmark.

Hanne Juul Christensen

Hanne Juul Christensen

Hanne er blandt de erfarne i trænerstaben, og især blandt de yngre, hvor hun har 5 års erfaring som minitontræner. Hanne har været på utallige minitonkurser og er derfor meget skarp inden for leg, motorik og børns velvære. Forældrene er vilde med hende, og børnene er altid parate så snart Hanne træder ind i hallen. 

Hanne har trænerkursus 3 fra DGI og Badminton Danmark.

Jacob Kronborg

Jacob Kronborg

Jacob er blandt de erfarne trænere i klubben, hvor han har været så længe, at man skulle tro han havde været der siden tidernes morgen. Jacob er altid klar på en god joke, eller også er han klar med en i baglommen, og det morer altid børnene.

Jacob bliver i trænerregi altid kaldt Krumme. Ingen ved hvorfor, men alle kalder ham det, og historierne fortæller at det kun er få udvalgte personer som kender den reelle sandhed bag.

Krumme har trænerkursus 2 fra DGI og Badminton Danmark.

Kristine Kaster Pedersen

Kristine Kaster Pedersen

Kristine er en af de spirende trænere. For hende er spillerens udvikling og glæde en vigtig pointe, som hun flittigt gør brug af når hun træner spillerne i BC. Kristine er altid klar til at svare på spørgsmål og hun elsker at reflektere over diverse slag og deres udførelse.

Kristine har har trænerkursus 1 fra DGI og Badminton Danmark.

Laura Kock Nielsen

Laura Kock Nielsen

Lauras glæde spreder sig blandt børnene, og hun er altid klar på en high five eller en krammer. Laura er blandt de nye trænere i klubben og hun er klar på at lære ting hele tiden, mens glæden hos børnene vokser omkring hende.

Laura har har trænerkursus 1 fra DGI og Badminton Danmark.

Laura Rosenkrands

Laura Rosenkrands

Laura elsker at udvikle børn, og det er grunden til hun har valgt at blive træner. Hun elsker at følge børnene i deres udviklingsproces, og hvis der er nogen som er kede af det eller gerne vil dele noget de har oplevet, kan man altid gå til Laura.

Laura har trænerkursus 2 fra DGI og Badminton Danmark.

Mette Juul Christensen

Mette Juul Christensen

Mette er blandt de erfarne i trænerstaben, og især blandt de yngre, hvor hun har 5 års erfaring som minitontræner. Mette elsker at træne de helt små, fordi hun elsker at se udviklingen blandt de helt unge, og derudover har hun meget erfaringen inden for motorik, samt leg og spil i badmintonregi, eftersom Mette har været på diverse minitonkurser som træner.

Mette har trænerkursus 3 fra DGI og Badminton Danmark.

Nikolai Kronborg Andersson

Nikolai Kronborg Andersson

Nikolai er blandt de trænere som altid er klar på spas og ballade, så længe der indgår indgår et bestemt element, som han elsker; nemlig et godt grin. Han er altid frisk på en single og Nikolai kan man altid kende på hans formidable smil og særdeles gode grin.

Nikolai har trænerkursus 2 fra DGI og Badminton Danmark.

Philip Tu Duong

Philip Tu Duong

Philip startede som hjælpetræner i en alder af 13 år, og har lige siden været meget glad for trænergerningen, hvorfor han blev hovedtræner som 16 årig. Her har han trænet børn i alle aldre, samt voksne. 

Philip har trænerkursus 2 fra DGI og Badminton Danmark.

Seniortrænere

BC's seniortrænere, er blandt de mest erfarne i landet, og klubben er meget glade for at have dem som trænere. Deres erfaring og visdom er med til at forme nogle af de bedste seniorspillere i klubben og dermed også hive niveauet op til træningerne, hvor der er masser af intensitet og glæde på banerne. 

Trænerteamet har lang erfaring fra andre klubber, og den erfaring bliver brugt flittigt i koordination med spillerne for at forme den bedst mulige træning.

Hans-Peter Pallisgaard Holt

Hans-Peter Pallisgaard Holt

Hans-Peter bliver i dagligt virke kaldt HP. HP er træner på klubbens B-træning, hvor han er med til at forme nogle af talenterne inden de slår sig helt løs på A-træningen. HP er blandt de trænere med mest erfaring i klubben, eftersom han har været træner for den jyske kreds, og han har været træner i utallige klubber, såsom Brønderslev, SAIF, Politiet for blot at nævne nogle få stykker.

John Valskov Weichardt

John Valskov Weichardt

John har været i klubben siden han har kunnet gå. BC-ånden ligger dybt i ham. Når snakken ikke handler om badminton, skal man ikke tøve med at spørge ham om vin. Han er altid klar på at svare på spørgsmål, og rygterne går på at han har snydt alle i klubben mindst en gang i en kamp. Derudover har John været rundt i landet og været træner, hvor han sidst var træner i Drive.

John er træner på senior A-træningen, som er for klubbens bedste seniorspillere.

Mikkel Møller Rasmussen

Mikkel Møller Rasmussen

Mikkel er en af de garvede seniortrænere i BC, hvor han normalt træner A-træningen, som er klubbens bedste seniortræning. Mikkel har været træner i mange år og i diverse klubber. Han har masser af erfaring, da han har været rundt i landet som træner i blandt andet Stenløse & Drive.

Udover at virke som træner, spiller Mikkel også på klubbens førstehold.

Nikolai Kronborg Andersson

Nikolai Kronborg Andersson

Udover at være ungdomstræner, er Nikolai også træner for klubbens C, D & E-træning, som han er utroligt glad for. Nikolais glæde spreder sig blandt seniorerne, som altid er klar på en udfording. Nikolai er kendt for at give sved på panden til sine træninger, og seniorerne er meget tilfredse med hans hårde øvelser.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S