Badminton for børn og unge

En af byens største ungdomsafdelinger

250 børn og unge i alderen 0-19 år spiller badminton i BC37. Det gør ungdomsafdelingen til en af Københavns største.

Vi anbefaler at de yngre spillere begynder til badminton sammen med deres forældre på TumleTon/MikroTon (0-5 år), MiniTon (5-8 år) og MidiTon (8-10 år).

For børn og unge har vi ungdomstræninger for de spillere, som har lyst til at blive udfordret på talent og ambitionsniveau, samt for begyndere, som kommer for at lære spillet.

Hvad er badminton?

Badminton er et konkurrencespil og en færdighedssport. Derfor er det vigtigt at børnene er indstillede på at lære, når de kommer til badminton. Det bliver væsentligt sjovere at spille badminton, når man mestrer det  grundlæggende og opdager at badminton udover slagtræning og benarbejde er et mentalt og taktisk udfordrende spil.

Klubben forventer at spillerne deltager i først begynderturneringer, og derefter holdkampe og individuelle turneringer. Fordi badminton spilles ved turneringer, individuelt og som hold - kræver et vist forældreengagement at melde sit barn til badminton.

Det betyder også at du som forældre til et badmintonbarn i BC37 ikke bare kan sende dit barn til badminton, men at du som i de fleste andre sportsgrene skal påregne at bruge nogle weekenddage på at støtte dit barn i sine sportslige udfoldelser.

Badminton byder i øvrigt på mange muligheder for at dyrke motion i ferier, hvor det er almindeligt at deltage i badmintoncamps og lignende.

Er du blevet nysgerrig, så læs om at være ny i BC37 eller kontakt ungdomsafdelingen for at høre hvilken træning, som passer dig.

Vil du være med?

Hvis du har lyst til at spille badminton i BC37, så orienter dig på siderne for din årgang og gå til siden 'medlemskab'.

Vær opmærksom på at vi har venteliste for nogle aldersgrupper. Viser det sig at vi ikke har plads til dig, så gør vi hvad vi kan for at hjælpe vi dig på vej til andre badmintontilbud i byen.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S