Badminton for børn og unge

En af byens største ungdomsafdelinger

250 børn og unge i alderen 0-19 år spiller badminton i BC37. Det gør ungdomsafdelingen til en af Københavns største.

Vi anbefaler at de yngre spillere begynder til badminton sammen med deres forældre på TumleTon/MikroTon (0-5 år), MiniTon (5-8 år) og MidiTon (8-10 år).

For børn og unge har vi ungdomstræninger for de spillere, som har lyst til at blive udfordret på talent og ambitionsniveau, samt for begyndere, som kommer for at lære spillet.

Hvad er badminton?

Badminton er et spil, som kræver god form, samt motoriske og taktiske færdigheder. Spillerne søger gennem dueller i badminton med flid og snilde at skabe en situation, hvor modstanderen ikke er i stand til at returnere fjerbolden, og dermed vinde point i kampen.

Det bliver først rigtigt sjovt og meningsfuldt at gå til badminton, når man prøver det mentalt og taktisk udfordrende spil af i kampe. Klubben forventer derfor at alle spillere, som går på vores ungdomstræninger, deltager i holdkampe og individuelle turneringer.

Da badminton, udover gennem træningen, læres og spilles ved turneringer, individuelt og som hold kræver medlemskab forældreengagement. Som forælder skal man derfor påregne at bruge nogle weekenddage på at støtte sit barn i sine sportslige udfoldelser.

Badminton byder i øvrigt på mange muligheder for at dyrke motion kombineret med socialt fællesskab i ferier, hvor det er almindeligt som badmintonspiller at deltage i badmintoncamps og lignende.

Vil du være med?

Hvis du har lyst til at spille badminton i BC37, så orienter dig på siderne for din årgang og gå til siden 'medlemskab'.

Vær opmærksom på at vi har venteliste for mange aldersgrupper. Viser det sig at vi ikke har plads til dig, så gør vi hvad vi kan for at hjælpe vi dig på vej til andre badmintontilbud i byen.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S