Leje af baner

Leje af baner i BC37

Det er ikke alle der har lyst til at deltage i en klubtræning, hvor meget af tiden går med teknisk træning og man hele tiden spiller med forskellige med- og modspillere. Nogle vil hellere bare spille badminton for hyggens skyld sammen med en eller flere faste makkere, og derfor giver vi mulighed for at man privat kan leje baner i vores hal.

Da BC37 primært er en træningsklub og har rigtig mange klubtræninger der fylder hallen meget af tiden, er de fleste tider der kan lejes, dog placeret på ydertidspunkter (morgen/formiddag og sen aften).

Ved leje af baner i vores hal gælder følgende:

  • man sørger selv for ketsjere og bolde; der er ingen bemandet butik i hallen hvor man kan købe udstyr
  • der må kun bruges indendørssko der ikke laver mærker i gulvet
  • der er en cafe hvor man kan købe snacks, vand og øl; cafeen er ikke bemandet, hvorfor der kan være lukket afhængig af dag og tidspunkt; betaling i cafeen sker via MobilePay

Man kan leje baner på to måder: Man kan enten leje på fast basis (det er billigere per time, men man binder sig til et halvt år ad gangen) eller på timebasis (det er dyrere per time, men man binder sig ikke).

 

Leje af bane på fast basis

Er I interesserede i at have jeres egen faste bane i vores hal hver uge, så kan I på vores oversigt over ledige baner se om vi har nogen ledige tider der passer jer.

Her kan I også se priser for hver enkelt bane, samt hvilke oplysninger vi skal bruge om jer som banelejer. For at leje banen skal I skrive til vores baneudlejer, Janus, på baneleje@bc37.dk.

Se priser og baneoversigt for fast leje →

 

Leje af bane på timebasis

Hvis I er nogle stykker som gerne bare vil spille badminton sammen en gang imellem, kan man leje en bane blot for en enkelt time ad gangen via hjemmesiden/appen WannaSport, hvis formål er at gøre det let at booke sportsfaciliteter i hele landet.

Prisen for at booke en bane hos os er altid 100 kr. per time, uanset tidspunkt. Man lejer sig ind ved at skabe en brugerkonto hos WannaSport og booke banen direkte i deres app eller på deres hjemmeside. Man modtager en bekræftelsesmail fra WannaSport som man skal sørge for at læse grundigt, da der står vigtige oplysninger om adgang til hallen i den.

Lej på timebasis gennem WannaSport →

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S