Bestyrelsen i BC37

Alan Ørslev
naestformand@bc37.dk

Palle Christiansen
Alle spørgsmål vedr. Badmintonklubbens økonomi bør rettes til Palle.
kasserer@bc37.dk

Baneudvalg

Janus Bahs Jacquet
Kontakt Janus hvis du ønsker at leje en badmintonbane i vores hyggelige badmintonklub på Amager (tæt ved Øresund Metrostation). Hallen benyttes udelukkende til badminton, og der er rig mulighed for at leje baner i dagtimerne, før kl. 15.
baneleje@bc37.dk

Spilleudvalgsformand

Torsten Kjær
Vil du gerne spille badminton på holdplan i vores sociale badmintonklub på Amager, og er du over 19 år, kan du rette spørgsmål til Torsten, som har styr på alt vedr. seniorspil. Vi har i øjeblikket 8 hold i Badminton Københavns holdturnering. Se også menupunktet Senior.
su@bc37.dk

Veteranudvalgsformand

Susanne Bak
Vil du gerne spille veteranbadminton, kan du rette spørgsmål til Susanne. Se også menupunktet Senior+ og Ældrebadminton.
veteran@bc37.dk

Ungdomsspilleudvalgsformand

Jesper Spang

Er du under 19 år, og har du lyst til at spille badminton og møde andre unge på din egen alder, som også synes at badminton er sjovt, kan du komme ned i vores hyggelige badmintonklub på Amager og prøve at spille. Hvis du har spørgsmål vedr. at være ny ungdomsspiller i badmintonklubben, om ungdomsholdkampe, aktiviteter, turneringer eller andet der handler om det at være ung badmintonspiller i vores klub, er du mere end velkommen til at skrive til ungdomsafdelingen.
usu@bc37.dk

Informations- og aktivitetsudvalg / hjemmesideansvarlig

Mette Vandel Christensen
Kontakt Mette, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende hjemmesiden eller noget, du gerne vil have ud til klubbens medlemmer (kampreferat, en god historie eller lignende). Mette står også for at arrangere fester og andre aktiviteter i klubben, så har du en god ide til noget, er du velkommen til at skrive/ringe.
info@bc37.dk

Halmand

Vakant
Halmanden er til for at ordne ting i hallen, der er i stykker eller på anden måde ikke fungerer som det skal. Hvis du er stødt på nogle fejl eller mangler, der skal fikses akut, kan du skrive en mail til:
haludvalg@bc37.dk