Bestyrelsen i BC37

Alan Ørslev
naestformand@bc37.dk

Palle Bregnvig
Alle spørgsmål vedr. Badmintonklubbens økonomi bør rettes til Palle.
kasserer@bc37.dk

Medlemsadministrator

Janus Bahs Jacquet
Kontakt Janus om medlemsspørgsmål, kontingenter eller baneleje og wannasport.
baneleje@bc37.dk

Seniorudvalgsformand

Torsten Kjær
Vil du gerne spille badminton på holdplan i vores sociale badmintonklub på Amager, og er du over 19 år, kan du rette spørgsmål til Torsten, som har styr på alt vedr. seniorspil. Vi har i øjeblikket 8 hold i Badminton Københavns holdturnering. Se også menupunktet Senior.
su@bc37.dk

Senior+-formand

Susanne Bak
Vil du gerne spille veteranbadminton, kan du rette spørgsmål til Susanne. Se også menupunktet Senior+ og Ældrebadminton.
veteran@bc37.dk

Ungdomsudvalgsformand

Jesper Spang

Er du under 19 år, og har du lyst til at spille badminton og møde andre unge på din egen alder, som også synes at badminton er sjovt, kan du komme ned i vores hyggelige badmintonklub på Amager og prøve at spille. Hvis du har spørgsmål vedr. at være ny ungdomsspiller i badmintonklubben, om ungdomsholdkampe, aktiviteter, turneringer eller andet der handler om det at være ung badmintonspiller i vores klub, er du mere end velkommen til at skrive til ungdomsafdelingen.
usu@bc37.dk

Menigt medlem

Mathias Nautrup Larsen
Kontakt Mathias, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende caféen eller noget, du gerne vil diskutere i forhold til sociale arrangementer i klubben.
info@bc37.dk
50741947

Halmand

Philip Tu Duong