Ungdomstræning BC37

Ungdomstræning i BC37

Ungdomsspillere i BC37 anbefales at træne to gange om ugen. De mest motiverede og de øvede spillere træner lidt oftere.

Ambition, glæde og kammeratskab går hånd i hånd i BC37

Vi gør meget ud af at det sociale fungerer, og at alle føler sig godt tilpas til træning.

Til gengæld forventer vi også at du kommer til tiden, er omklædt, fokuseret og klar til at give den gas, når træningstiden begynder.

At vi lærer noget og bliver dygtigere  til træning, er nemlig en forudsætning for, at det bliver ved med at være sjovt at gå til badminton i mange år.

BC37'ere er aktive turneringsspillere

Allerede når du har lært det basale i badminton, er du klar til at deltage i turneringer og holdkampe.

Kampene giver dig en god fornemmelse for hvorfor vi træner. Badminton er nemlig et spil, hvor dine færdigheder, snilde og fysiske form er afgørende.

Vi deltager med mange ungdomshold i holdturneringen under Badminton København. Her spiller du som et hold sammen med dine klubkammerater og venner mod hold fra andre klubber.

Individuelle turneringer er for spillere på alle niveauer. Vi hjælper dig gerne med at finde begynderturneringer og vejlede i at tilmelde til de individuelle turneringer. I løbet af sæsonen vælger trænerne 'fokus-turneringer', hvor vi er ekstra mange på tværs af årgange og rækker der tager afsted.

Vi forventer af alle spillere, at de prøver kræfter med kampe i holdturneringen og i individuelle turneringer. Det giver udover badmintonerfaring en masse nye venskaber i BC37 og i andre klubber.

Træningerne er niveauopdelt

Selvom de daglige træninger er opdelt efter niveau,  møder klubbens spillere hinanden på tværs af niveau og årgange i mange sammenhænge i løbet af sæsonen. Det sker igennem sociale arrangementer og klubture, som er med til at styrke det unikke fællesskab i BC37.

Vi opfordrer alle ungdomsspillerne til at møde op til hinandens (og trænernes) holdkampe - og ikke mindst deltage i vores mange arrangementer og klubture gennem året.

Hvor mange træninger skal jeg vælge?

Vi anbefaler at du træner 2 gange ugentligt for at få det optimale udbytte af træningerne. Udover en passende træningsmængde, gør de 2 ugentlige træninger det nemmere for dig at lære dine klubkammerater at kende. Det giver tryggere omgivelser med flere venner på tværs af forskellige træningsdage. Når man trives i gode omgivelser og samtidigt bliver dygtigere til sporten, bliver det endnu sjovere at spille badminton!

Kontingent

1 ugentlig træning

2 ugentlige træninger

3 ugentlige træninger

1000 kr/halvår 

+550 kr/halvår

+450 kr/halvår

Oprettelse/administrationsgebyr 150 kr. ved indmeldelse.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S