Generalforsamling

Der afholdes generalforsamling i BC37 inden udgangen af marts hvert år. Indkaldelse sker skriftligt via opslag i hallen senest tre uger inden afholdelse, og indkommende forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest to uger før afholdelse. Alle medlemmer i klubben der ikke er i restance, både spillere på klubtræninger og banelejere, har fremmøderet til generalforsamlingen; alle medlemmer med fremmøderet har ligeledes stemmeret såfremt de er fyldt 16 år og har været medlem i klubben i mindst tre måneder.

Til generalforsamlinger præsenteres årsberettelser fra klubbens formand samt fra de seks udvalg der ud over formanden og et eller flere menige medlemmer udgør klubbens bestyrelse: Haludvalget, Informations-, aktivitets- og breddeudvalget, Økonomiudvalget, Baneudlejningsudvalget, Holdspillerudvalget og Ungdomsudvalget.

Referater af tidligere års generalforsamlinger

Klubben råder over referater fra generalforsamlinger fra 2011 og fremefter (undtaget den ekstraordinære generalforsamling i oktober 2014). Alle kan læses og downloades via linkene i tabellen nedenfor.

År Dato Referat
2017 23. marts Kommer snarest