Medlemsfordele

Som medlem i BC37 får du nogle ekstra fordele med i prisen for dit kontingent.

De fleste af tilbuddene gælder for alle medlemmer i klubben; enkelte dog kun for medlemmer der spiller på vores klubtræninger (ungdom/senior/senior+).

Billig opstrengning af ketsjere

Hvis din ketsjer springer, har du mulighed for at få den genopstrenget til en fordelagtig pris direkte i klubben. Opstrengning koster mellem 150 kr. og 185 kr. per ketsjer, afhængig af hvilke strenge du gerne vil have sat i.

Ketsjere til opstrengning lægges i den grå beholder i ‘speakerrummet’ (til højre for trappen ned til hallen). Der skal vedlægges en seddel med kontaktoplysninger samt ønsket strengtype; der ligger fortrykte sedler til dette formål samt elastikker til at sætte dem på ketsjeren. Betaling sker via MobilePay direkte til opstrengeren ved aflevering.

Rabat i Ama’r Sport

Medlemmer af klubben får 10% rabat på alle køb i Ama’r Sport.

Snak med en af udvalgsforpersonerne eller et bestyrelsesmedlem for at få nærmere besked om hvordan du opnår rabatten.

Fri adgang til træningsudstyr

Klubben råder over to træningslokaler med vægte, motionscykler, løbemaskiner, funktionel træning m.m. som vores medlemmer er velkomne til at bruge efter ønske.

Brug af træningsudstyr foregår på eget ansvar.

Tag familie og venner med til frit spil

Gælder kun spillere på klubtræninger (ungdom/senior/senior+)

Som spiller på en af vores klubtræninger har du mulighed for at booke en bane til frit spil på udvalgte tidspunkter – det vi kalder ‘frie baner’. Tidspunktet for frie baner varierer, men er oftest i dagtimerne i hverdagene samt i weekenderne; der er typisk flere tilgængelige tider i ferieperioder og uden for holdturneringssæsonen. Der lægges med jævne mellemrum tilgængelige baner ind i kalenderen i medlemssystemet.

Til frie banetider er det tilladt at medbringe venner og familie som ikke er medlemmer af klubben. Ikke-medlemmer betaler et beskedent beløb for at spille med (se nedenfor).

Der gælder følgende regler for frie baner:

  • Mindst en person på banen skal være regulært medlem af klubbens ungdom-, senior eller senior+-træninger
  • Børn skal minimum være fyldt 5 år; børn under 5 år må ikke medbringes i hallen
  • Spillere medbringer selv ketsjere og fjerbolde
  • Der skal spilles med indendørssko, dvs. sko med gummisåler som ikke smitter af på gulvet, og sko som er helt rene

Bemærk at hallen ikke har fast bemanding, og at ophold er på eget ansvar. Vi anbefaler at man altid sørger for at der er mindst en voksen til stede ved brug af frie baner.

Booking af frie baner

Frie baner kan bookes af medlemmer der spiller på en af vores klubtræninger. Man booker fra gang til gang via klubbens onlinekalender. Tager man medspillere med som ikke går i klubben, skriver man deres navne i kommentarfeltet når man booker banen.

Det er vigtigt at huske at slette bookinger hvis man fortryder, så andre kan komme til at bruge banen. Det er ikke tilladt at booke flere baner eller på hinanden følgende tider. Tjek i stedet om der er en efterfølgende tid og din bane er ledig, når du er i hallen, hvis du på det tidspunkt ønsker at spille videre.

Spillere medbringer selv fjerbolde og ketsjere. Omklædningsrum skal anvendes til udendørssko og overtøj. Boldrør kan købes ved henvendelse i god tid til info@bc37.dk. Boldrør betales via mobilepay og afhentes i BC37-hallen.

Familiemedlemskab

Hvis man særligt ofte spiller med nogen man er nært beslægtet med, kan denne med fordel blive oprettet som familiemedlem i klubben. Som familiemedlem betaler man ikke noget per gang når man spiller på frie baner; i stedet betaler man et halvårligt kontingent på 200 kr. (100 kr. for børn under 16).

Du kan blive familiemedlem hvis du er søskende, barn, barnebarn, forælder eller bedsteforælder til en som spiller på en af vores klubtræninger.

Hvis du gerne vil være familiemedlem, så send en mail med navn, adresse, fødselsdato, samt hvilket medlem du er tilknyttet og hvordan, til info@bc37.dk.

Pris

Frie baner koster 25 kr. per time for hver spiller som ikke er medlem af klubben. Beløbet betales med MobilePay via en QR-kode som hænger lige ved indgangen til banerne.

Det er gratis for spillere som er medlem i klubben (enten som spiller på en klubtræning eller som familiemedlem) at benytte de frie baner.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S