Seniorernes 5. hold, hvor tre af de omtalte ungdomsspillere kan ses

Young guns viser sig frem på seniortræningerne

I løbet af de sidste par måneder har flere ungdomsspillere fået muligheden for at træne med seniorerne.

Det drejer sig om lidt mere end en håndfuld ungdomsspillere fra BC's egne ungdomsrækker, der de sidste par måneder har deltaget på henholdsvis én træning om ugen på enten seniorernes B- og C-træning. 

Formålet er at give disse unge og håbefylde en mulighed for at træne mere opad, idet de dermed får flere træninger med hård modstand. Desuden medfører det også en blødere overgang, når ungdomsspillerne om et par år selv bliver seniorer, at de på dette tidspunkt allerede har stiftet bekendtskab med de andre spillere. Derudover deltager de også på vores holdturneringshold, hvormed seniortræningerne er en god måde for spillerne at lære hinanden lidt at kende og træne sammen, inden de pludselig står på banen og skal spille holdkamp sammen. Billedet til højre er her et godt eksempel, idet man kan se seniorernes 5. hold, hvor tre af de omtalte ungdomsspillere kan ses. 

Vi har dog også et håb om, at denne ugentlige seniortræning vil give de unge ny motivation, så de bliver holdt til ilden med deres dyrkning af badminton. Det ses nemlig alt for ofte, at ungdomsspillere nedprioterer deres fritidsinteresser i forbindelse med f.eks. gymnasiestart. Det forsøger vi at imødegå, idet seniortræningen resulterer i en mere varieret træningsuge, som er ny og spændende. Det er bl.a. også grunden til, at ungdomsspillerne i første omgang kun er blevet tilbudt én seniortræning om ugen, så de stadig har tid til at passe deres skole og tid til at passe deres oprindelige træninger uden at få overbelastningsskader.

Vi håber på, at de øvrige seniorspillere har budt dem en god velkomst både inde og uden for banen. :) 

- SU

 

 

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S