Mikkel, BC37 og Ella, KMB tildelt fighterpokaler ved Amagermesterskaberne 2023. Foto: Mikkel Gantriis

Veloverståede Amagermesterskaber 2023

De udtagne spillere til årets Amagermesterskaber kæmpede bravt for klubbens ære.

I den forgangne uge løb årets Amagermesterskaber for ungdom af stablen. BC37 var repræsenteret med 40 ungdomsspillere i alle årgange fra U9 til U19.

Mesterskaberne blev afholdt i Dragør med stor succes, og vi skylder en tak til deres ungdomsformand, René, for et rigtigt fint stykke arbejde. Det var en god oplevelse i Hollænderhallen med badminton på højt niveau og hele 137 spillere tilmeldt.

Amagerpokalen tilbage på KMB's hænder

I år blev det desværre ikke os, der kunne lade os indgravere på Amagerpokalen som samlede vindere, men i stedet blev det KMB som med både flot spil og repræsentation vandt titlen tilbage. Vi var dog tæt i hælene på dem og håber at kunne genindtage tronen til næste år.

Individuelle Amagermestre fra BC37

Individuelt satte BC37'erne sig på Amagermestertitler sammenlagt 10 gange. Damesingle vandt vi i fire ud af fem årgange, nemlig i U9, U11, U13 og U15. I herresingle vandt vi i U17. I mixed double vandt vi i U13 og U15. I damedouble vandt vi i U11 samt U13, og i herredouble vandt vi i U17.

Fighterpokaler til to storsmilende spillere

Fighterpokalerne til henholdvis herrer og damer for god sportsånd blev givet til Mikkel Quass fra BC37 og til Ella Flink Iversen, KMB (billedet).

Når man får sit navn på en fighterpokal kommer man i fint selskab. På vandrepokalerne står nemlig en række badmintonnavne, som tæller senere klubformænd, dygtige trænere, internationale badmintondommere og seniorlandsholdsspillere.

Alle resultater findes på Amagermesterskabernes hjemmeside.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S