Lotte i BC37

Talenternes talerør

Ungdomscheftræner Lotte Thomsen i snak med forfatter og sportsentusiast Lise Kissmeyer om de unge talenter.

Lise Kissmeyer er tidligere badmintonspiller, og har brugt det meste af sit voksenliv på sportsformidling i alskens former. Hun er journalist, foredragsholder og forfatter.

For nyligt gæstede Lise Kissmeyer BC37 for at få en snak med Lotte Thomsen om hendes tanker om det at være cheftræner for børn og unge.  De talte om det gode helhedsorienterede træningsmiljø, hvor Lotte bevidst inddrager elementer fra yoga og meditation. Værktøjer som Lotte bruger aktivt til at øge kropsbevidstheden og give de unge ro til at kunne koncentrere sig om træningen. En ro som er en sjældenhed i et ungdomsliv, hvor børnene og de unge konstant bliver bombarderet med indtryk og sjældent giver sig tid.

De kommer vidt omkring både den praktiske indretning af træningen, som hvorfor skadesforebyggende øvelser er en del af træningen, og de lidt større erfaringsbaserede filosofiske tanker om behovet for at finde nye veje og udvikle talentarbejdet i dansk badminton.

Læs hele artiklen på Lise Kissmeyers hjemmeside, Talenternes talerør, og bliv lidt klogere på nogle af de tanker, som vores ungdomscheftræner bygger træningen i BC37 op omkring.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S