Gamle netstolper skiftet til knap så gamle netstolper

Slut med plastikstrips på nettene

Ikke bare store, men også små projekter gør en forskel i hallen.

Et par af klubbens dommere havde en rum tid snakket om, at det var en torn i øjet, at klubbens netstolper ikke rigtigt passede til moderne badmintonnet. Det var småpinligt når BC37 fik dommerkollegaerne på besøg og de tørt kunne konstatere at klubbens baner ikke engang levede op til badmintonspillets regelsæts allerførste side, hvor det i enkle vendinger er beskrevet, hvordan en badmintonbane ser ud. I reglerne står:

"Der må ikke være noget mellemrum mellem nettets sidekant og stolperne."

Udfordringen med de løse netkanter har hidtil været forsøgt løst med plastikstrips. Smart og opfindsomt, men ærligt talt hverken praktisk, kønt eller effektivt.

Nye netstolper er på den anden side en dyr fornøjelse.

Bestyrelsesfolk i BC37 holder selvom nogen tror det, aldrig fri. Så da bestyrelsen under en oprydning i kælderen faldt over et mindre lager af moderne stolper, så skulle der handling til. At tænke sig; moderne stolper til hele fire baner, som bare stod og samlede støv.

Det var næsten for godt til at være sandt. Stolperne var i perfekt stand,... Altså, bortset fra den lille detalje at ingen af stolperne evnede at holde et net oppe. De 'frølår' som netsnoren sættes ned igennem for at spænde nettet fast, var fuldstændigt slidt ned.

Heldigvis viste det sig at fire nye frølår kostede mindre end en kvart netstolpe. Kassereren fandt spenderbukserne frem, tømte lommerne for franc og indkøbte de franske delikatesser. De rustikke gamle skruer blev genbrugt i de nye frølår, og voilà - gamle stolper blev til nye stolper.

Når I som BC37'ere lige om lidt får plads forrest i vaccinekøen og får lov til at vende tilbage til hallen, så nyd at de fine nye net smyger sig tæt langs netstolpen. Net som nu også nemt kan tages ned ved behov eller sænkes til MiniTon, begyndertræning og skumtennis.

Små forbedringer kan også noget. Vi glæder os til at de nye gamle netstolper gør livet lidt lettere for trænerne, gør vores turneringsdommere gladere, og i ny og næ gør træningerne endnu sjovere.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S