Simone Aoki Pihl - Foto: Allan Høgholm

Simone Aoki Pihl hædret som årets U13-spiller ved DM

Giv Simone en highfive næste gang du ser hende i klubben.

Ved årets Ungdomsdanmarksmesterskaber i Brøndbyhallen blev Simones bedrifter på badmintonbanen hædret med titlen som årets U13-spiller. En hæder hun kvitterede for ved at tage medaljer med hjem i alle tre mulige kategorier. Heraf blev det til hele to Danmarksmesterskaber i henholdsvis mixed double med Axel Boesen og damedouble med Alva Jacobsen.

Simone har trænet i BC37 siden hun var ganske lille. I dag deler hun sin træningstid mellem BC37 og Lyngby. Simone repræsenterer Lyngby i den bedste U15-række i holdturneringen på trods af at hun indtil udgangen af sæsonen er U13-årgang. På samme måde har hun allerede i starten af sæsonen spillet sig op i U15 Eliterækken.

Æren for de flotte resultater må selvfølgelig først og fremmest tilskrives Simone og hendes træningsiver og badmintonglæde. Dog tror vi også på, at hendes succes er et billede på hvor langt spillerne kan drive det, når det gode sociale klubmiljø spiller sammen med et godt træningsmiljø, hvor klubber og trænere i samarbejde støtter spillernes udvikling.

Stort tillykke til Simone!

Se resultater fra DM.
Se video fra DM.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S