Den første træning i BC37's renoverede hal

Sæsonstart i den nyrenoverede hal

Så kan vi endelig byde velkommen til en ny sæson i BC37. Banerne står klar og årets første træning er i gang.

Vores hal på Strandlodsvej er stadig under forbedring, men hallen med de flotte nye baner er klar til brug.

Kommende arbejder i hallen

Der er stadig projekter i gang i hallen. Over årets første måneder bliver tagpappet fornyet, en del af vores vandrør bliver udskiftet, der bliver færdiggjort el- og internetkabelføring. Derudover bliver den sidste finish på baneområde, førstesal og udendørs trapper udført.

Når I tager til træning de første par uger, anbefaler vi at fylde drikkedunken hjemmefra. Det kan nemlig ske, at der er lukket for vandet i kortere perioder.

Akiviteter og holdkampe

Holdturneringen for senior er ved at falde på plads, hvor tider og steder for holdkampe gerne skulle være til at stole på indenfor udgangen af ugen. Første runde i seniorholdturneringen er 9. september, hvor andetholdet spiller fra kl. 12.30 og førsteholdet fra kl. 15. Kig ned i klubben bak op.

Hold til ungdomsholdturneringen tilmeldes i løbet af august. Vi forventer at de første ungdomsholdkampe løber af stablen til oktober, og kampene vil fremgå af kalenderen i løbet af september.

I løbet af året afholder vi som vanligt seniorfester, klubtur for ungdom, en række ungdomsturneringer og meget andet.

Nye træninger i skolehaller i området

Vi har nye træninger på Nordøstamager skole (ungdom og MiniTon) samt Skolen på Amagerbro (TumleTon og MikroTon for 1-5 årige), som starter op primo september. Vi glæder os meget til at kunne tage de nye lokationer i brug. Træningen i DGI-byen starter allerede i denne uge.

Vel mødt til en spændende ny sæson i BC37 - Vi glæder os til at se jer igen!

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S