Sæsonafslutning ungdom

Vi holder sæsonafslutning for alle ungdomsspillere, og vi glæder os til at se DIG i hallen.

Kære ungdomsspiller

 Nu er vi ved at nærme os sommerferien, og det betyder at vi snart starter op på en ny sæson, hvor nogen bliver ældre, og hvor en masse nye turneringer og holdkampe venter. Men en ny sæson betyder også at en gammel afsluttes. SÅ HVORFOR IKKE GØRE DET MED MANÉR.

Derfor holder vi i BC37 sæsonafslutning den 17. juni, hvor der normalt ville ligge træninger. Dog er sæsonafslutningen inddelt lidt i aldersgrupper, for at alle kan have det sjovt med deres bedste badmintonvenner, og så vi ikke bliver for mange i hallen.

 

Programmet hedder derfor ligeledes:

15.30: Alle U9, U11 og U13 spillere møder op i hallen - her vil der være en masse sjove lege og hyggelige spil, hvor alle kan være med.

17.30: Alle U15, U17 og U19 spillere ankommer til hallen - mon ikke at vi kommer til at få det mindst lige så sjovt.

18.30: Der vil være pizza og hygge i caféen, hvor der selvfølgelig vil være nok til at alle seje badmintonspillere kan blive mætte

19.30: U9, U11 og U13 siger tak for denne gang, og alle de store fortsætter med de hyggelige spil og sjove badminton-dyster

 

Vi håber på at se DIG den 17. juni i Amagers bedste badmintonklub. Tilmeldingen foregår på BC37.dk, hvor man også tilmelder sig til træninger.

 

Sommerlige hilsner, USU

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S