Klubtøj 2022

Nyt klubtøj til de næste 2 sæsoner

Gratis klubtrøje til alle medlemmer!

I BC37 har vi noget rigtig flot klubtøj fra Li-Ning i klubbens farver hvid og blå, som vi opfordrer alle vores spillere til at spille i. Klubtøjet kan prøves i klubben inden bestilling, så man er sikker på at finde den rigtige størrelse.

Alle medlemmer kan få én gratis klubtrøje ved brug af koden bc37klub22 , og resten af vores klubkollektion kan købes til nogle meget skarpe priser, ligesom man som medlem af BC37 får
minimum 25% rabat på alt i Li-Nings sortiment.

For at bestille klubtøjet skal man oprette en konto på https://www.li-ning.dk/ og tilknytte sin konto BC37 (under ”Vælg klub” vælges BC37), hvis man ikke allerede har gjort dette.

https://www.li-ning.dk/opret-bruger/

Alle overdele leveres med trykt BC37 logo på brystet, og det er også muligt at tilvælge navnetryk på tøjet mod betaling (50 kr.).

Alle klubtøjsbestillinger leveres fragtfrit til vores hal på Strandlodsvej 69, så man kan bare vælge afhentning i butik som leveringsform, så der ikke pålægges fragtgebyr på ens ordre (skriv som kommentar at det skal leveres til BC37).

Bemærk at da vi som klub har valgt at give alle spillere en gratis trøje, så forventer vi også at man bruger klubtrøjen når man spiller holdkamp for BC37, ligesom at vi håber at så mange som muligt vil bruge den til individuelle turneringer.

Spørgsmål kan rettes til info@bc37.dk.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S