Magnus Schøtt Jensen

Månedens spiller januar

Her er Månedens spiller Januar 2020.

Månedens spiller er et nyt koncept vi prøver at opstarte her i BC37. Månedens spiller er altid en spiller der brænder for sporten, og et hjerte af fjerbolde

 

Magnus Schøtt Jensen

Lidt om Dig:

Jeg hedder Magnus jeg er 14 år. Så spiller jeg U15 A, og jeg er andenårs (2005). Jeg går i 8 klasse, jeg er frivillig hjælpetræner i BC37. Det er jeg fordi, jeg elsker badminton og elsker at motivere unge til at lære, og blive bedre til min yndlingssport. Jeg bruger meget af min fritid nede i hallen, fordi jeg rigtig godt kan lide det, men også fordi jeg lærer en hel del af det.

Hvem er din yndlingsbadmintonspiller:

Jeg kan personligt godt lide Anders Antonsen, fordi jeg sammenligner ham med mig selv. Altså på den måde jeg spiller. Det er meget placeringsspil og ikke så meget fart. Jeg kan også gode lide hans attitude når han er inde på banen og udenfor banen. Jeg kan generelt bare godt lide hvordan han er. Jeg elsker hans spil inde på banen, med det frække spil og de chancer som han tager inde på banen, som andre badmintonspillere nok ikke vil tage.

Hvad er dit yndlingsslag:

Mit yndlingsslag må helt klart være vinduesviskeren (cutter uden om bolden) i to-bens-afsæt i forhånden lige. Det er fordi, det er et svært slag, der ikke forventes at blive brugt så tit. Så det er et godt slag at hive ud af ærmet í pressede situationer.  Samtidig giver det en kæmpe forvirring hos modstanderen som ender med at gå helt til den anden side.

Hvad er det bedste sted du har spillet badminton:

Det bedste sted jeg har spillet badminton, er helt klart Aakirkeby, Bornholm. Det er fordi, der er et fantastik setup dernede, men også fordi det er en klubtur. Alle spillere kan være med til den, så der er en rigtig fed stemning derhenne. Alt er bare godt ved Smashercup, som den rent faktisk hedder. Der er også de rigtige hyggelige aftener nede på Bornholm, den traditionelle spar-tur og alt det usunde slik som man faktisk ikke burde spise, fordi man skal spille tidligt om morgenen næste dag.

Hvilken klubtur anbefaler du mest at man SKAL tage med på:

Igen, man SKAL simpelthen bare tage til Smasher cup. Stemningen er helt i top og et brag af en turnering. Det er også en rigtig fed rejse derhen i bus og færge, med nogle gode mennesker og bare en fantastisk tur generelt.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S