Den seje ketcher-kriger Simone

Månedens spiller februar

Denne måneds spiller er den seje Simone Aoki Pihl.

Lidt om dig:

Jeg hedder Simone og er 9 år gammel. Jeg spiller U13 A men er førsteårs U11 spiller, og går i 3. klasse på Ørestad skole. Jeg har spillet badminton siden jeg var fem år gammel og jeg begyndte til badminton, fordi alle mine bedsteforældre og forældre har spillet badminton. Det er også, fordi det er rigtig sjovt, og man får en masse nye venner.

 

Hvad er dit yndlingsslag:

Mit yndlingsslag er forhånds kryds-cut, og det er fordi, man kan nemt snyde modstanderen. Det er også et rigtig skarpt slag, så modstanderen har rigtig svært ved at få den over igen.

 

Hvad kan du bedst lide ved BC37

Der er rigtige mange ungdomsspillere, så det gør det nemt at komme ned i weekenden og spille når man er så mange. Det er også fedt, at det er delt op i niveau i stedet for årgang, så kan man komme til at spille mod de ældre og blive udfordret, men stadig have det hyggeligt.

 

Hvilken klubtur anbefaler du at man SKAL tage med på:

Jeg vil anbefale, ligesom Magnus, at man skal tage til Smashercup på Bornholm. Der spiller man i samme haller som ens andre venner. Det er også rigtig fedt, at man alle aldre er sammen, så det ikke bliver delt op i haller, som til DMU. Det er også rigtig sjovt, at sove sammen med alle ens venner og de søde trænere.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S