1. Mixen fra 3. holdet i aktion

Holdkampe i Fokus: Stærke Præstationer og Kampens Helte

Fra imponerende sejre til tætte kampe – få et indblik i de seneste holdkampe med både op- og nedture.

4 hold har på det seneste været i spil, og hold da op, nogle holdkampe, der er blevet spillet.

1. holdet lagde ud torsdag med en storsejr på hjemmebane. Ingen kampe skulle Slagelse vinde, og på 13 kampe blev kun ét sæt tabt af topholdet. Tanja bliver kampens spiller efter at have givet hele 3 "æg" på kun 2 kampe. Imponerende indsats.

4. holdet åbner lørdagens kampe klokken 12 i Charlottenlund. Et stærkt Charlottenlund sender desværre 4. holdet hjem med et 11-2 nederlag. Cindy, der næsten tager direkte til Charlottenlund fra lufthavnen, bliver kampens spiller, også med en stærk sejr i en ud af de 2 sejre.

6. holdet åbnede hjemmebanefesten kl. 12.30 med en meget tæt kamp mod Gladsaxe-Søborg. Efter mange tætte kampe kniber sejren, og Gladsaxe tager hjem med de 2 point, og hjemmeholdet må nøjes med 1 enkelt. Magnus Venge, der spiller 2 tætte 3-sættere og hiver sejr i den ene, bliver kampens spiller.

3. holdet lukker festen med et storspillende hold, der møder Saif på hjemmebane. 12-1, og så var der lukket og slukket for Saif. Kathrine vinder sin første damedouble i 3 år, og det udløser en titel som kampens spiller.

Næste store holdrunde spilles om 2 uger, hvor vi ser frem til endnu en klasse runde.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S