Fra midlertidlig til permanent træner

Forlængelse af Træner: Thomas Iversen

Iversen fortsætter som træner sæsonen ud.

BC37 Amager har på seniorsiden været i problemer mht. til trænersituationen på klubbens A/B-træninger, da klubbens træner, Andreas Johannsen, var nødsaget til at være hjemme grundet en graviditet. Stort tillykke til Andreas og Kamilla med graviditeten.

Det har desværre medført at klubben ikke har haft en A/B-træner fra sæsonstart. Dette betød, at der en uge inde i sæsonen skulle findes en ny træner som en midlertidlig løsning indtil Andreas var klar igen. Tidligere BC'er Thomas 'Iver' Iversen sagde ja til at hjælpe klubben med at varetage træningerne.

Efter en dialog med Andreas blev vi enige om at ophøre samarbejdet efter et stykke tid, da graviditeten fyldte meget. Iver var ansat som midlertidlig træner til og med skolernes Efterårsferie, men vi har valgt at forlænge Iver til resten af sæsonen.

BC37 Amager vil rigtig gerne sige tak til Andreas for den store hjælp og det store stykke trænerarbejde han har lagt, og samtidigt vil BC37 Amager gerne sige stort velkommen til Thomas Iversen som ny senior A/B-træner i klubben.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S