Bliv frivillig på Roskilde Festival

BC37 søger frivillige til Roskilde Festival

Bliv frivillig og kom gratis på Roskilde.

Efter to års coronapause er Roskilde Festival tilbage, og dermed er BC37 også tilbage på Roskilde.

Festivalen afholdes i år fra d. 25. juni til d. 3. juli, med selve festivaldagene fra onsdag d. 29. juni til lørdag d. 2. juli, og ligesom tidligere år har BC37 en pantbod som drives af frivillige fra klubben. For hver frivillig der er tilmeldt, får klubben et beløb udbetalt, og hver frivillig får et armbånd til Roskilde Festival – så det er ren win-win.

Boden er en lille pantbod, placeret inde på festivalpladsen lige ved Arena-scenen, så man kan nyde den gode musik mens man er på vagt.

Hvad får man som frivillig?

Vi sørger for at alle vores frivillige får:

  • Festivalbillet
  • Madbilletter
  • Gratis kaffe og te under vagterne
  • Adgang til et hyggeligt baglokale hvor man kan slappe af i sin pause eller kigge forbi og hygge med sine venner fra klubben når man har fri

Herudover har man også adgang til festivalens medarbejdercamp og området Volunteer Village.

Hvad forpligter man sig til?

Som frivillig skal man arbejde to vagter à 12 timer hen over de fire festivaldage. Arbejdet er enkelt: Vi tager imod, tæller og sorterer ølglas, kander, dåser og shotglas fra deltagere på festivalen.

Hvis man melder sig sammen med venner (det være sig BC-venner eller andre), sørger vi for at lægge vagterne sådan at man arbejder samtidig, så tag gerne en ven i hånden og tilmeld jer sammen.

Hvis man har en yndlingskunstner man rigtig gerne vil se spille, sørger vi også så vidt muligt for at man har fri så man kan komme til at se dem.

Alle kan være frivillig – det eneste krav er at man skal være fyldt 18 år.

Nysgerrig?

Hvis du er interesseret i at blive frivillig, eller hvis du lige har nogle spørgsmål du gerne vil have afklaret først, så klik her for at skrive til Marlene Dehn som står for koordineringen.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S