Banerne står klar i BC37

BC37 gør klar til individuelle turneringer

De kommende to weekender inviterer klubben til turnering for først U17/U19M og derefter for Senior BCD.

Banerne i BC37 står klar til et væld af kampe når vi slår op dørene til to af årets turneringer på hjemmebane.

 

Mads P. U17/U19 M-turnering 23. og 24.november

Den traditionsrige Mads P.-turnering opstod da juniorspiller i Amager ABC, Arent "Mads" Petersen, i 1939 foreslog at afholde en turnering for juniorer. Det blev til den første turnering nogensinde for juniorer (ungdomsspillere) på dansk grund. Efter ABC blev tvunget til at lukke og slukke i hallen i Markmandsgade flyttede ikke blot hovedparten af ABC's medlemmer, men også denne historiske turnering til BC37.

Lørdag spilles de indledende kampe, og søndag spilles semifinaler og finaler. Alle inviteres til at kigge forbi. Hvis seniorspillere eller forældre har lyst til at give et nap med som linjedommere på finaledagen, må de meget gerne tage fat i Philip Tu Duong i hallen eller lægge en besked på usu@bc37.dk.

Find programmet for Mads P. 2019 på Cup2000.dk.

 

BC37 Seniorjuleturnering 30. november og 1. december

For seniorer fra let øvede til de mere erfarne, inviterer vi til juleturnering for senior B, C, D-rækker. Uanset niveau er der en passende række at spille i. Der spilles alle kategorier, mixed double, herredouble, damedouble, damesingle og herresingle.

Vi sigter mod at afvikle flest muligt kampe lørdag 30. november, men tager søndag i brug, hvis deltagertallet fordrer det.

Eftertilmelding åben indtil 21. november!

Selvom den officielle tilmeldingsfrist er overskredet, kan man stadig nå at eftertilmelde sig. Send blot e-mail på din badmintonplayer-bruger til info@bc37.dk, så åbner vi for eftertilmelding - dog SENEST torsdag 21. november 2019.

Find programmet for BC37 Juleseniorturnering på Cup2000.dk

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S