Natminton i BC37

BC37 GIK I SORT: Natminton for børn og unge

Lørdag den 15. juni var en festlig oplevelse for spillerne med mørklagt hal og selvlysende baner.

Sæsonen lakker efterhånden så småt mod enden, og et helt år med mange timer på badmintonbanerne fejrede vi det med en gang natminton

Ungdomsafdelingens årgangsudvalg lagde et fantastisk stykke arbejde i at give spillerne en oplevelser til natminton-dag lørdag den 15. juni. 

BC37-hallen blev lagt i mørke og med hjælp fra nogle særlige lamper, blev boldene, nettene og banestregerne selvlysende.

Herefter var der lagt op til tre timer med masser af sjov og udfordrende spil på banerne, og årgangene mødtes efterfølgende til hygge og lidt at spise.

Kæmpe tak til de mange der var med

Denne gang var det ikke trænerne, der arrangerede dagen. De skal også have fri en gang i mellem. Det var årgangsudvalgene bestående af forældre for U9, U11, U13 og U15, der var initiativtagere. Der skal fra ungdomsudvalget lyde en kæmpe tak til de mange forældre og spillere der kom forbi, hyggede sig og gav en en hånd med på dagen.

Skulle du som forældre selv have lyst til at hjælpe med et socialt arrangement eller to i næste sæson, så er du meget velkommen i klubbens årgangsudvalg for henholdsvis U9/U11, U13, U15 og U17/U19. Har du lyst til at give en hånd, så skriv blot til usu@bc37.dk.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S