Ungdom

En af byens største ungdomsafdelinger

Flere end 200 børn og unge i alderen 4-19 år spiller badminton i BC37. Det gør ungdomsafdelingen til en af Københavns største.

De yngste spillere begynder til badminton sammen med deres forældre på miniton-hold.

For børn og unge har vi både ungdomstræninger for de spillere, som har lyst til at blive udfordret på talent og ambitionsniveau, samt for begyndere, som kommer for at lære spillet.

Hvad er badminton?

Badminton er et konkurrencespil og en færdighedssport. Derfor er det er vigtigt at børnene er indstillede på at lære, når de kommer til badminton. Det bliver nemlig væsentligt sjovere at spille badminton, når man har mestret det  grundlæggende og opdager at badminton udover slagtræning og benarbejde er et mentalt og taktisk udfordrende spil.

Klubben opfordrer til og forventer at spillerne så snart de er klar, prøver at deltage i f.eks. begynderturneringer, holdkampe og turneringer. Badmintonforeningerne byder også på mange muligheder for at dyrke badminton i ferier, hvor det er almindeligt at deltage i badmintoncamps og lignende.

Er du blevet nysgerrig, så læs om at være ny i BC37 eller kontakt ungdomsafdelingen for at høre hvilken træning, som passer dig.

Prøvertræninger før du melder dig ind

Du får to prøvetræninger du kan benytte, før du beslutter dig for at blive medlem af klubben.  Melder du dig ikke ind efter have været med på to af klubbens træninger, koster det ikke noget.

For mere information og nærmere aftale om prøvetræninger, skriv til ungdomsafdelingen på usu@bc37.dk.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S