Trænerstab

Senior A-træning

A-træningen er for klubbens bedste spillere og leverer spillere til klubbens første- og andethold – begge i KS.

Vi er meget glade for at kunne oplyse, at John Weichardt fortsætter, og som noget nyt sammen med Mikkel Møller Rasmussen (Divisionsspiller fra Drive) skal danne trænerteam for A-træningen. Begge bliver spillende trænere. Det er absolut en opgradering, som vi forventer os meget af, og håber at spillerne vil nyde. Resultatmæssigt bør der være mulighed for oprykning til DS.

Senior B-træning

B-træningen er for klubbens næstbedste spillere, hvilket vil sige Serie 1 til Serie 2.

Det svarer til niveauet for vores tidligere A-træning, og for at holde det flotte niveau har vi fået Hans-Peter Pallisgaard-Holt ( HP) til at stå for B-træningen.

HP var A-træner i ABC i sidste sæson. Også her er ambitionen at forbedre spillerne, så vi kan vinde vores holdkampe – selv om vi godt er klar over, at ikke alle hold kan rykke op igen (ligesom i sidste sæson hvor ALLE klubbens seniorhold rykkede op).

Senior C-træning

C-træningen er for øvede spillere svarende til Serie 2 og ned. C-træningen skal levere spillere til vores andet Serie 2 hold og vores Serie 3 hold. Sådan plus/minus, for 5.-6. hold er også påvirkede af de andre hold.

Nikolai er træner om mandagen, og vil leder stadig efter en til om onsdagen.

Senior D- & E-træninger

D- og E-træningen er for let øvede spillere.

Forskellen på de to træninger vil primært være at D er spillere der også spillede i klubben sidste sæson, mens E er spillere fra ABC.

På sigt er det forventningen at denne opdeling ændres. Men det bliver i samråd med trænere og spillere.

Nikolai Kronborg Andersson er ansat som træner på  D- og E-træningen.

Det forventes at D- og E-træningen skal levere spillere til vores 7. og 8. hold, men der er ingen garanti for at man kommer på hold. Dog ser der pt. ud til at der skal spilles 10 holdkampe for både 7. og 8. holdet, så der skal bruges en del spillere gennem sæsonen. På D- og E-træningen er det ikke et krav, at man spiller holdkamp, men målsætningen er at gøre spillerne gode nok til at kunne spille holdkamp.

Spillerudvalg

Senior Spiller Udvalget (til daglig kaldet SU) varetager sammen med SU-formanden seniortræningen med alt hvad det indebærer. SU består pt. af:

Torsten Kjær (C)

Sarah Dømmestrup (A)

Rasmus Sørensen (B)

Karen Nygaard (D)

Jacob Hansen (D)

Du kan til hver en tid hive fat i en af de personer hvis du synes at der skal laves nogle arrangementer, laves om på noget i klubben eller på træningen, eller?

Hvis det drejer sig om træningen må du gerne gå direkte til træneren, men kan også kontakte en fra SU hvis du ønsker at være annonym eller bare hellere vil tale med en fra SU.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S