Senior/veteran

Er du interesseret i at spille badminton på en af BC37’s holdtræninger, så skriv til Torsten Kjær på su@bc37.dk, ring på 22 123 129, eller endnu bedre: Mød op i hallen med din ketsjer og deltag i en træning, så du kan se hvem og hvordan vi er.

Vi har i sæsonen 2016/2017 4 hold i Københavns Badmintonkreds’ holdturnering under Badminton Danmark: Førsteholdet er tilbage i Serie 1, mens andetholdet spiller i Serie 2. Tredjeholdet var uheldige at rykke ned i Serie 4, som fjerdeholdet til gengæld rykkede op i. Derudover har vi 3 veteranhold i holdturneringen. To +40 hold (et i serie 3 (oprykkere), og et i serie 20, som er et rent herrehold). Vores +50 er i år oppe i serie 6.

Det centrale for os er dog ikke kun de sportslige resultater til holdkampe, men i mindst lige så høj grad det sociale fællesskab og samvær både på og uden for banen – BC37 er fra grunden bygget op på at badminton frem for alt skal være noget man nyder at spille – selv om det er hårdt og udfordrende!

Om træningerne

Vores seniortræninger er inddelt i tre niveauer: A, B og C. Veterantræningen er ikke opdelt.

A-træningen er for klubbens bedste spillere og leverer spillere til klubbens første- og andethold. Ambitionen for 1. holdet er at være i den bedste halvdel af Serie 1. Andetholdet er efter flere oprykninger inde i en stabiliseringsfase og målsætningen er fortsat at blive i Serie 2. Begge dele er absolut realistisk, da vi ikke har haft afgang, men derimod fået tilgang og gerne tager imod endnu et par nye spillere, samt har øget træningstilbudet i denne sæson, hvor Tommy og Mathias skal stå for træningen.

B-træningen er for øvede spillere, og det er hovedsageligt fra B-træningen at der udtages holdspillere til klubbens tredje- og fjerdehold. Efter at vi sidste år forsøgte at løfte niveaet for B-træningen, tager vi i denne sæson skridtet videre og udvider træningstilbudet til 2 gange fuld træning. Om tirsdagen er det Tommy – vores A-træner – som har lovet også at svinge pisken over B-spillerne, og om torsdagen er det Oliver og Peter som kører træningen. Vel mødt til en krævende gang træning, som dog vil blive tilpasset spillernes ønsker og niveau!

C-træningen er for nybegyndere eller let øvede spillere. Så hvis du har lyst til at begynde at spille badminton, eller starte igen efter en lang pause uden at lægge for hårdt ud, så er det nu chancen er her!

Holdet er forholdsvist nyoprettet, men der har været står interesse for holdet i denne sæson, og træningen er derfor udvidet med 2 timer om mandagen, så I for alvor kan give den gas og få lært noget badminton.

Veterantræningen er for spillere der inden udgangen af sæsonen er fyldt 40 år. På veterantræningen er der ingen træner, og der fokuseres på at spille kampe frem for slag- og teknisk træning. Træningen plejer desuden at afsluttes med en god gammeldags omgang hygge oppe i hallens café. Træningen er fuldtegnet, men hvis du er interesseret så giv os et kald eller mød op, da der evt. kan komme ledige pladser, ligesom vi overvejer at skaffe lidt mere plads.

Oversigt over træningstider og kontingenter

Træning Dag Tidspunkt Træner Kontingent Boldpenge
A-træning tirsdag 18:00 – 20:00 Tommy C. 800 kr.
(400 for studerende)
500 kr.
torsdag 20:00 – 22:00 Oliver & Peter
B-træning tirsdag 20:00 – 22:00 Tommy C. 800 kr.
(400 for studerende)
400 kr.
torsdag 18:00 – 20:00 Oliver & Peter
C-træning Mandag

torsdag

20:00 – 22:00

18:00 – 20:00

Peter & Co.

Oliver & Peter

800 kr.
(400 for studerende)
250 kr.
Veteran onsdag 18:00 – 20:00 ingen 800 kr. 350 kr.
Fælles (alle)* søndag 15:00? – 17:00? ingen inkluderet i kontingent

Kontingent og boldpenge opkræves begge halvårligt. De i skemaet angivne priser er per halvår.

* Startes op såfremt der er interesse for det