Bestyrelsen i Badmintonklubben BC37 Amager

naestformand@bc37.dk

Kasserer:
Palle Christiansen
Alle spørgsmål vedr. Badmintonklubbens økonomi bør rettes til Palle.
kasserer@bc37.dk

Baneudvalg:
Janus Bahs Jacquet
Kontakt Janus hvis du ønsker at leje en badmintonbane i vores hyggelige badmintonklub på Amager (tæt ved Øresund Metrostation). Hallen benyttes udelukkende til badminton, så der er rig mulighed for at leje baner. Se eventuelt også menupunktet Baneudlejning til i menuen, for at se aktuelle ledige tider.
baneleje@bc37.dk

Spilleudvalgsformand:
Torsten Kjær
Vil du gerne spille badminton på holdplan i vores sociale badmintonklub på Amager, og er du over 19 år, kan du rette spørgsmål til Torsten, som har styr på alt vedr. seniorspil. Vi har i øjeblikket 4 seniorhold. Se også menupunktet Senior/veteran.
su@bc37.dk

Veteranudvalgsformand:
Susanne Bak
Vil du gerne spille veteranbadminton, kan du rette spørgsmål til Susanne. Se også menupunktet Senior/veteran.
veteran@bc37.dk

Ungdomsformand:
Peter Johnsen
Er du under 19 år, og har du lyst til at spille badminton, møde andre unge på din egen alder, som også synes at badminton er sjovt, kan du komme ned i vores hyggelige badmintonklub på Amager og prøve at spille. Hvis du har spørgsmål vedr. at være ny ungdomsspiller i badmintonklubben, om ungdomsholdkampe, aktiviteter, turneringer eller andet der handler om det at være ung badmintonspiller i vores klub, så skal du være mere end velkommen til at ringe eller skrive Peter.
usu@bc37.dk

Informations- og aktivitetsudvalg / hjemmesideansvarlig:
Mette Vandel Christensen
Kontakt hvis du har nogle spørgsmål vedrørende hjemmesiden eller noget, du gerne vil have ud på hjemmesiden (kampreferat, en god historie eller lignende). Mette står også for at arrangere fester og andre aktiviteter i klubben, så har du en god ide til noget, er du velkommen til at skrive/ringe.
info@bc37.dk

Halmand
Jesper Dømmestrup
Halmanden er til for at ordne ting i hallen, der er i stykker eller på anden måde ikke fungerer som det skal. Hvis du er stødt på nogle fejl eller mangler der, der skal fikses akut, kan du skrive en mail til:
haludvalg@bc37.dk