Kom og spil med: Play N Pizza for U9/U11

Kom og spil med: Play N Pizza for U9/U11

Søndag den 3. februar er der lagt op til tre sjove timer for alle BC37's U9- og U11-spillere.

Er du U9- eller U11-spiller? Så kom og leg med, når BC37 inviterer til en eftermiddag med spil og ballade. Vi slutter med pizza i cafeen.

Vi tager fat på løjerne lige efter miditontræningen søndag den 3. februar klokken 12:00 og slutter klokken 15:00.

I løbet af de tre timer vil du få mulighed for at spille med dine klubkammerater og lære dem endnu bedre at kende. Og det handler ikke om at træne en masse øvelser. Nej, vi skal spille en masse sjove kampe – måske endda kun på ét ben, to ben, siddende, liggende, i blinde, men også kampe helt efter reglerne og som du plejer.

Undervejs dukker pizzamanden som sagt op og serverer lidt godt til maven.

Vil du også være med?

Fortæl os det senest 1. februar. Og det er nemt: Du skal bare logge ind på BC37s intranet og finde arrangementet i kalenderen, hvor du klikker på dit navn. Så ved vi, at du også dukker op.

Det koster kun 20 kroner at deltage. Prisen inkluderer mad og drikkevarer. Du betaler med MobilPay på nummeret 61 20 44 03 (Kristian Pihl). Husk at oplyse dit navn (spillers navn) ved overførslen.

Bemærk: Det er ikke trænerne, der arrangerer dagen. De skal også have fri en gang i mellem. Det er U9/U11-forældreudvalget, der er initiativtagere. Derfor håber vi, at også forældre har lyst til at komme forbi, hygge, hilse på hinanden og give en hånd på dagen.

Har du spørgsmål?

Kontakt Kristian Pihl på telefon 61 20 44 03 eller Thomas Hedin på telefon 26 15 52 62.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S