Daniel Spang, double i Stenløse, 25. nov 2018

Glimrende turneringsweekend i BC37

Mads P. blev afviklet med stor succes for første gang i BC37. Et par BC37ere tog medaljer i andre turneringer.

Weekenden bød på U17/U19M-turnering i BC37-hallen. Klubben har overtaget turneringen, Mads P., fra Amager ABC - og turneringen blev afviklet for første gang i BC37 med stor succes.

Tak til alle de frivillige linjedommere, der stillede op fra klubben på finaledagen. Det var en kæmpe hjælp for turneringen og dommerne, at BC37 kunne stille et talstærkt linjedommerteam. Særligt tak til Nicklas for at arrangere program og afvikling, til Mikkel, Ananda, Krumme, Laura, Daniel, Mathias m.fl. for bemanding af dommerbordet, til Hanne/Mette for at skaffe præmier, til Hanne R. for at hjælpe til i caféen - og tak til de forældre og medlemmer der bagte kage og hjalp til på anden måde.

Se Mads P. turneringsresultater 2018.

Et par ungdomsspillere brillerede på udebane i weekenden

Mens klubben havde en fest med de mange besøgende U17/19M-spillere, skabte et par af vores egne spillere resultater på udebane for BC37.

I Kirke-Hyllinge debuterede Tore Hedin i U11C-rækken med glans. Mixed double vandt Tore med Marguerite fra Måløv og han spillede sig til finale i single med en flot andenplads med fine cifre til følge. Virkelig flot gået.

Daniel Spang spillede sig sikkert frem til to finaler i U13A i Stenløse og vandt overbevisende singlefinalen, for derefter også at snuppe doublefinalen med makkeren Magnus fra Slangerup.

Se klubbens seneste resultater på badmintonpeople.

 

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S