Bliv medlem

Vil du være medlem af BC37?

Hvis du (eller dit barn) gerne vil være medlem af klubben og spille på en af vores ungdoms-, senior- eller senior+-træninger, skal du skrive en mail til den pågældende afdeling. Mailen skal indeholde dit navn og fødselsdato, og du må også gerne fortælle lidt om dig selv – hvilket spillerniveau du har, hvor du har spillet før osv.

Bemærk at vi for tiden har venteliste på mange af vores klubtræninger. Det er derfor ikke sikkert at vi kan tilbyde en plads på en af vores træninger.

Ungdom

Ønsker du at indmelde dit barn til at spille på en ungdomstræning (inkl. MiniTon/MidiTon), så send en forespørgsel til ungdom@bc37.dk.

Senior

Vil du gerne spille på en af vores seniortræninger, så send en forespørgsel til su@bc37.dk.

OBS: Vi har for tiden ingen træninger for helt nybegyndere på seniorniveau. Er du nybegynder, anbefaler vi Islands Brygge Badminton, som har træninger for begyndere og let øvede spillere.

Senior+ (veteran)

Har du lyst til at spille med på en af vore to træninger for veteranspillere, så send en forespørgsel til veteran@bc37.dk.

Ændring eller opsigelse af medlemsskab

Hvis du ønsker at ændre i dit medlemsskab (f.eks. at skifte fra ungdom til senior eller fra senior til senior+), så skriv til den afdeling du hidtil har hørt under: ungdom@bc37.dk for ungdom, su@bc37.dk for senior eller veteran@bc37.dk for senior+. Du kan også tage en snak med formanden for de respektive udvalg (se listen under Om klubben) i klubben.

Hvis du af den ene eller den anden årsag ikke har lyst eller mulighed for at fortsætte med at spille i klubben og gerne vil melde dig ud, så send en mail til kontingent@bc37.dk (sæt gerne den afdeling du har hørt under, på som CC). Bemærk at udmelding skal ske skriftligt til denne adresse – det er ikke nok at holde op med at komme og ikke betale kontingent.

BC37 Badmintonklub - Strandlodsvej 69 - 2300 København S